Το μίνι αντίγραφο του «Brangelina»! Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η κόρη της Τζολί και του Πιτ, η Βίβιεν

Ήταν τον Ιούλιο 1️⃣2️⃣, 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ που η Τζολί και ο Πιτ υποδέχτηκαν την κόρη τους! 😍 Ενώ όλος ο κόσμος μιλάει για τη Shiloh, η Vivienne αξίζει και τη δική μας προσοχή!🧐🤫 Έχει γίνει 1️⃣5️⃣ και έχει γίνει το «τέλειο μείγμα» των γονιών της! 🤗💯Προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε το παιδί των διασήμων όταν δείτε τις φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο!👇

Ήταν από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια που έγραψαν ιστορία στο Χόλιγουντ. Παρά τον σύντομο γάμο τους και τον σκανδαλώδη χωρισμό τους, έχουν υποδεχτεί αξιολάτρευτα παιδιά τόσο με υιοθεσία όσο και με φυσικό τρόπο. Η Vivienne, ο αδελφός της Knox και η άλλη βιολογική τους κόρη Shiloh μοιράζονται το ίδιο διπλό επώνυμο.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι ο Knox είναι ο δίδυμος αδελφός της που είναι λίγα δευτερόλεπτα μεγαλύτερος. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η Shiloh πιστεύεται ότι έχει κληρονομήσει τα καλύτερα γονίδια των γονιών της και το πρόσωπό της αντιπροσωπεύει κυριολεκτικά τα χαρακτηριστικά τόσο της μητέρας όσο και του πατέρα της. Αλλά είμαστε εδώ για να πούμε ότι η Vivienne διαθέτει όχι λιγότερο όμορφα και ελκυστικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζονται ως «το μίνι αντίγραφο της Brangelina».

Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη, καθώς η Angelina Jolie θεωρείται η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, ενώ ο πρώην σύζυγός της έχει αναδειχθεί εδώ και καιρό δύο φορές από το People’s Sexiest Guy Alive.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε ηλικία 5 ετών υποδύθηκε τη νεαρή πριγκίπισσα Aurora στην ταινία «Maleficent».

Like this post? Please share to your friends: