«Το μίνι αντίγραφο του Pretty Woman!» Η κόρη της Ρόμπερτς και του Μόντερ κάνει την πρώτη της εμφάνιση

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ καλωσόρισαν τα δίδυμα τους! 😍👨‍👩‍👧‍👦The σύζυγοι πάντα τα έκρυβαν από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αυτή τη φορά ήταν μια εξαίρεση! 😏 Ο καιρός πέρασε και η κόρη τους έχει γίνει το μίνι αντίγραφο της μητέρας της! 🫠💘 Δείτε τι ομορφιά είναι πλέον σε αυτό το άρθρο! 👇

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, τα δίδυμα ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια έχουν ήδη γιορτάσει τα 20ά τους γενέθλια. Πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος! Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η Julia Roberts είναι από τις πιο ταπεινές και προσγειωμένες διασημότητες που ζει τη ζωή μιας απόλυτα συνηθισμένης γυναίκας και δεν επιτρέπει ούτε στα παιδιά της να έχουν social media.

Για να θυμίσουμε στα γρήγορα, οι σύζυγοι μοιράζονται τρία κοινά παιδιά. Είναι από τα πιο ανθεκτικά και μακροχρόνια ζευγάρια που δεν έχουν αποδείξει ούτε μια φορά την αγάπη και την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλον. Ήταν το 2004 όταν καλωσόρισαν τα δίδυμα παιδιά τους και, αργότερα, τον γιο τους Henry.

Τον τελευταίο καιρό, η κόρη τους έχει κάνει την πρώτη της εμφάνιση με τον πατέρα της. Το να πούμε ότι έχει γίνει το ακριβές αντίγραφο της γοητευτικής μητέρας της δεν είναι τίποτα να πούμε. Η Φουντουκιά εμφανίζεται με ξανθά μαλλιά, ωραία χαρακτηριστικά.

«Γενετικά ευλογημένη!», «Η φωτοτυπία της εμβληματικής μητέρας της!», «Τα γονίδια της μαμάς έκαναν τη δουλειά τους», «Τι όμορφη οικογένεια!».

Like this post? Please share to your friends: