«Το πρόσωπο του παιδιού της αποκαλύφθηκε επιτέλους!» Έτσι μοιάζουν ο πρώην σύζυγος της Τζάνετ Τζάκσον και ο γιος τους

Παντρεύτηκε έναν δισεκατομμυριούχο από το Κατάρ και γέννησε έναν γιο σε ηλικία 5️⃣0️⃣!🧐 Όλοι γνωρίζετε τον Τζάκσον ως τον βασιλιά της ποπ, αλλά ξέρατε ότι είχε μια αδελφή; 🤔 Ενώ ο κόσμος εξακολουθεί να ακούει τα σπουδαία τραγούδια του Michael, πολλοί άλλοι παρακολουθούν ενεργά τη ζωή της αδερφής του! 😉 Η Janet έκρυβε το παιδί της για χρόνια, αλλά οι παπαράτσι τελικά τους εντόπισαν! 📸 Για τις αποκλειστικές φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Ήταν το 2017 όταν η Janet παντρεύτηκε έναν δισεκατομμυριούχο από το Κατάρ. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι γέννησε έναν γιο και χάρισε στον άντρα έναν κληρονόμο. Το όλο θέμα είναι ότι η Janet αγκάλιασε τη μητρότητα στην ηλικία των 50 ετών κάτι που δεν ξέφυγε ποτέ από την προσοχή της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και έχουν ήδη πάρει διαζύγιο ο λόγος για τον οποίο ήταν τα διαφορετικά πολιτιστικά τους ενδιαφέροντα και αντιλήψεις. Ο άντρας ζήλευε υπερβολικά και ανάγκασε την Janet να κρύψει τα μαλλιά της. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που την έκαναν να βεβαιωθεί ότι πήρε τη σωστή απόφαση να εγκαταλείψει τον άντρα.

Όλο αυτό το διάστημα η Janet έκρυβε τον λευκόδερμο γιο της από τους παπαράτσι για χάρη της ιδιωτικής του ζωής. Πρόσφατα όμως, οι φωτογράφοι είχαν την τύχη να τον βιντεοσκοπήσουν. Το να πούμε ότι το παιδί δεν έμοιαζε καθόλου με τη μητέρα του δεν είναι τίποτα να πούμε. Τα γονίδια του μπαμπά έχουν προφανώς κάνει τη δουλειά τους.

Like this post? Please share to your friends: