“Το όνειρό της ήταν να γίνει η πιο βαριά γυναίκα στη γη!” Αυτό συνέβη στην Αμερικανίδα των 680 κιλών

Μπορείτε να θυμηθείτε τη γυναίκα που ζύγιζε 6️⃣8️⃣0️⃣ κιλά και ονειρευόταν να γίνει η πιο βαριά στον κόσμο; 🤔🧐 Κατανάλωσε τόνους τροφών με πολλές θερμίδες και τελικά έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι! 😱😬Σε τι οδήγησαν οι προσπάθειές της και πώς τα πάει σήμερα; 😟🫢Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Το σημερινό μας άρθρο αφορά τη Monica Riley της οποίας το όνειρο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν ήταν τα ταξίδια, ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα ή να παντρευτεί με επιτυχία, αλλά να γίνει ο πιο βαρύς άνθρωπος στον πλανήτη. Εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Επιδίωξε τον στόχο της και κατανάλωνε συνεχώς τόνους λιπαρών τροφών.

Η Μόνικα πάλευε με το υπερβολικό βάρος από τα πρώτα της χρόνια. Μη μπορώντας να συνέλθει και να χάσει βάρος, αποφάσισε να κάνει την αδύναμη πλευρά της δυνατή και να επωφεληθεί από την κατάστασή της. Ο Sid, ο σύζυγός της, έπαιξε υποστηρικτικό ρόλο στο ταξίδι της.

Κάποια στιγμή δεν μπορούσε πια να κινηθεί χωρίς τη βοήθεια κανενός περιμένοντας με ανυπομονησία το επόμενο γεύμα με πολλές θερμίδες. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τη συμβούλευσαν να σταματήσει αυτό και να αρχίσει να προσέχει τη διατροφή της. Ήθελαν να την ενθαρρύνουν και να την προειδοποιήσουν για όλους τους κινδύνους και τα πιθανά προβλήματα υγείας.

Όταν τελικά έφτασε το ορόσημο των 400 κιλών, η Μόνικα συνειδητοποίησε ότι σύντομα θα ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, κάτι που “δεν ήταν στα σχέδιά της”. Παρά τις προειδοποιήσεις και τη δυσπιστία των άλλων, αγκάλιασε τη μητρότητα, και μάλιστα δύο φορές! Τώρα είναι μητέρα, γεγονός που της φέρνει μόνο χαρά και ευτυχία.

Like this post? Please share to your friends: