«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί!» Η Paris Hilton απαντά στην «αρρωστημένη» κριτική προς τον γιο της

«Αυτό πονάει την καρδιά μου πιο βαθιά από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις💔»! 💬Hilton ξέσπασε σε κλάματα μετά από σχόλια τρολαρίσματος για την εμφάνιση του παιδιού της! 😫🥺 Η ηθοποιός μοιράζεται τις ειλικρινείς σκέψεις της μη μπορώντας πλέον να υπομείνει σιωπηλά την κριτική! 🤫🧐 Αυτό ήταν κάτι που οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι να ακούσουν! 😱 Για τη συνέχεια – δείτε το άρθρο! 👇

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, μία από τις πιο ξεχωριστές, επιτυχημένες και επιθυμητές ηθοποιούς του σήμερα έγινε πρόσφατα μητέρα για πρώτη φορά. Αξίζει να προσθέσουμε ότι το να αγκαλιάσει τη μητρότητα αποτελούσε επί χρόνια το λατρεμένο όνειρο της σταρ. Ο γιος της Phoenix, η εμφάνιση του οποίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους χρήστες του δικτύου, γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητρότητας.

Ακόμα και από τη στιγμή που ο κινηματογραφικός αστέρας μοιράζεται τις φωτογραφίες του μικρού του κληρονόμου, ένα κύμα κριτικής πλήττει τόσο την ηθοποιό όσο και το αθώο παιδάκι της. Το θέμα είναι ότι το κεφάλι του είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το συνηθισμένο με αποτέλεσμα τα σχόλια τρολαρίσματος να σπάνε την καρδιά της ηθοποιού σε κομμάτια.

Η Hilton παραδέχτηκε ότι η ανάγνωση τέτοιων τρομερών σχολίων την πλήγωσε ακόμα πιο βαθιά από ό,τι θα μπορούσαν να περιγράψουν οι λέξεις. Αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι άρρωστοι και τα σχόλια που αφήνουν είναι κάτι απαράδεκτο.

Τελικά μοιράστηκε τις ειλικρινείς σκέψεις της και συγκίνησε όλους τους followers της ελπίζοντας ότι το μήνυμά της θα αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο. Η Hilton πρόσθεσε ότι το μωρό της είναι υγιές, αξιολάτρευτο και αγγελικό και ότι το να γίνει μαμά ήταν το όνειρό της από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

Like this post? Please share to your friends: