“Φαίνεται μεγαλύτερος από αυτόν” Στην τελετή, ο Μπραντ Πιτ παρουσίασε τη νέα του σύντροφο και άξιζε τη δυσαρέσκεια των θαυμαστών του

“Και άφησες την Τζολί γι’ αυτήν;”😣😠Η νέα κοπέλα του Μπραντ Πιτ δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πρώην σύζυγό του․ Πώς ερωτεύτηκε αυτό το δυσάρεστο κορίτσι μετά την Τζολί είναι ασαφές!💔😬Δείτε πώς είναι στο article⬇️⬇️⬇️

Υπάρχουν πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη μας και εκπλήσσουν πάντα όλο τον κόσμο. Ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ είναι επιτέλους ευτυχισμένος μετά από πολλά προβλήματα και δυσκολίες. Σήμερα ο ηθοποιός έχει ανανεωμένη και μάλιστα νεανική εμφάνιση. Κάποιοι είναι σίγουροι ότι ο λόγος της χαράς του είναι η νέα του φίλη, Ines de Ramon.

Η σχέση τους έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022 και προφανώς νιώθουν υπέροχα μαζί, γεγονός που ευχαριστεί τους συνδρομητές του ηθοποιού. Δεν μπορούμε να κρύψουμε το γεγονός ότι ο ηθοποιός δείχνει πλέον πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με τους πιστούς θαυμαστές του, δείχνει αποφασισμένος και δυνατός. “Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος”, “Το χαμόγελό του είναι καταπληκτικό”, “Φαίνεται απόλυτα ευτυχισμένος τώρα μετά το διαζύγιό της με την Αντζελίνα”, έγραψαν οι θαυμαστές.

Όλοι ήταν ενθουσιασμένοι γιατί παρατήρησαν πόσο είχε αλλάξει ο Pitt και έδειχνε ευτυχισμένος. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που υποστήριξαν ότι ακόμα και η Ines έμοιαζε μεγαλύτερη από τον Pitt. Ας θυμηθούμε ότι η σχέση τους είναι σοβαρή γιατί οι παπαράτσι τους φωτογράφιζαν τακτικά μαζί.

Like this post? Please share to your friends: