“Φαλακρός, σαν αγοροκόριτσο!” Περίεργοι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Shiloh Jolie-Pitt με μια εντελώς νέα εικόνα

Οι κάμερες απαθανάτισαν την “περίπλοκη” κόρη της Τζολί και του Πιτ να λικνίζει το νέο της look! 😮🧐Το παιδί των διασήμων εντοπίστηκε με ροζ κούρεμα κατά τη διάρκεια ενός γεύματος με μια φίλη! 🤭Δείτε φωτογραφίες παπαράτσι σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Ένα από τα πιο σκανδαλώδη και πολυσυζητημένα παιδιά διασημοτήτων είναι, αναμφισβήτητα, η Shiloh. Το “περίπλοκο” κορίτσι τράβηξε και πάλι την προσοχή των παπαράτσι που το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει σάλο δείχνοντας τη νέα της εικόνα με τα κοντά ροζ μαλλιά.

Το 17χρονο κορίτσι δεν παύει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων, καθώς αλλάζει συνεχώς στυλ και γνώμη για το αν θα γίνει αγόρι ή θα παραμείνει κορίτσι. Δεν φαίνεται να έχει βρει το δρόμο της και βρίσκεται ακόμα στο ταξίδι της αυτογνωσίας της.

“Το τέλειο μείγμα των γονιών της!”, “Πήρε σίγουρα τα καλύτερα γονίδια”, “Μου έκλεψε την καρδιά! Δεν θα σταματήσω ποτέ να θαυμάζω τα τέλεια χαρακτηριστικά του προσώπου της”, “Δεν είναι περίεργο που η Jolie και ο Pitt έχουν τα πιο όμορφα παιδιά”.

“Ακόμα και φαλακρή είναι όμορφη”, “Έχει σχέδια να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο μόντελινγκ; Αυτό σίγουρα θα έχει επιτυχία!”, “Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της!”.

Like this post? Please share to your friends: