“Χαρακτήρας από ταινία τρόμου!” Να πώς έμοιαζε ο Cat Man πριν από τις πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις

“Πριν από τις πλαστικές επεμβάσεις ήταν ένας αρκετά αξιοπρεπής άνθρωπος!”😲Χάρη στη φυσική του εμφάνιση πριν από τις πλαστικές, ο άνδρας έκανε πάταγο στους ανθρώπους😵🤯Δείτε μόνο πώς ήταν, στο article⬇️⬇️⬇️

Παραδόξως, αυτός ο άνδρας από την Αμερική απευθύνθηκε σε πλαστικό χειρουργό για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Προσπάθησε να γίνει σαν τίγρης και πέρασε από πλαστική χειρουργική και άλλες επεμβάσεις.

Το όνομά του είναι Dennis Avner, ο οποίος ήταν προγραμματιστής, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να μοιάσει σε γάτα. Ο Dennis ήθελε το παρατσούκλι “Stalking Cat”, αλλά έγινε γνωστός ως “Cat Man”.

Για να πετύχει αυτό το όνειρο, υποβλήθηκε σε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν τα φρύδια του, τη γραμμή των μαλλιών του, το σχισμένο χείλος και τα δόντια του που διαμορφώθηκαν ώστε να μιμούνται κυνόδοντες. Κάλυψε το σώμα του με τατουάζ, φορούσε κίτρινους φακούς επαφής με το σύμβολο του ματιού της γάτας και πρόσθεσε piercing στην εμφάνιση για να κρατάει ένα μουστάκι μέσα στο άνω χείλος του.

Λόγω της παράξενης εμφάνισής του, προσέλκυσε την προσοχή πολλών ανθρώπων. Τον καλούσαν σε τηλεοπτικές εκπομπές για να δώσει συνεντεύξεις. Ο Dennis δεν είπε ποτέ πόσα ξόδεψε για αυτή την εμφάνιση.

Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια φωτογραφία του άνδρα πριν από την πλαστική χειρουργική. Βλέπετε, κατάφερε να κρύψει τη φυσική του εμφάνιση με εξαιρετικό τρόπο. Βρήκαμε όμως μια φωτογραφία που δείχνει ότι είναι ένα εντελώς φυσιολογικό άτομο. Τι λέτε γι’ αυτό;

Like this post? Please share to your friends: