“Χοντρούς κυλίνδρους, κυτταρίτιδα και δέρμα από φλοιό πορτοκαλιού!” Η Άσλεϊ Γκράχαμ απάντησε στην κριτική και έδειξε το κορμί της στο μπικίνι

Ένα μοντέλο του 9️⃣0️⃣-kilo έδειξε τον εαυτό της με μπικίνι και αυτό είναι κάτι που δεν είναι όλοι έτοιμοι να δουν! 😱🤮 “Ναι, ζυγίζω 90 κιλά, αλλά μπορώ να πάρω όποιον άντρα θέλω!” 😉 Φόρεσε ένα μικροσκοπικό διμερές μαγιό και δεν άφησε περιθώρια για φαντασία! ❤️‍🔥🤤Δείτε τις πικάντικες φωτογραφίες του plus-size μοντέλου σε αυτό το άρθρο! 👇

Το όνομα αυτού του δημοφιλούς plus-size μοντέλου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την Ashley Graham και ασπάζεται τη θετική στάση απέναντι στο σώμα. Είναι από εκείνες τις λίγες που ξεκίνησαν μια νέα εποχή στο μόντελινγκ και απέδειξαν ότι το σχήμα του σώματος δεν αποφασίζει τίποτα. Είναι πεπεισμένη ότι ακόμα και τα plus-size άτομα πρέπει να έχουν τη θέση τους στη μόδα.

Τελευταία, απάντησε στην κριτική και εμφανίστηκε με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι που τόνιζε το σώμα της. Το μοντέλο διαβεβαιώνει ότι παρόλο που ζυγίζει 90 κιλά, μπορεί εύκολα να κλέψει την καρδιά οποιουδήποτε όμορφου άντρα και πράγματι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό.

“Κάποιος ζήτησε εικόνα;”, “Όχι γυναίκα, αλλά θεά!”, “Πώς μπορώ να πάρω τα μάτια μου από αυτή την κούκλα;”, “Ο σύζυγός της πρέπει να είναι ο πιο τυχερός άντρας στον πλανήτη μας!”, “Ακόμα και τα νεαρά και αδύνατα κορίτσια δεν έχουν τόση αυτοπεποίθηση”.

“Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι τη βρίσκουν ελκυστική; Μόνο λίπος και κυτταρίτιδα!”, “Δεν βλέπω τίποτα όμορφο εδώ”, “Αρκετά με το διαδίκτυο για σήμερα!”, “Ήρθε η ώρα να συνέλθεις και να χάσεις βάρος!”.

Like this post? Please share to your friends: