«Χρειάζονται προσευχές!» Η Christina Applegate ανοίγεται για την κατάσταση της υγείας της και αφήνει τους πάντες συντετριμμένους

Δεν έκανε ντους για 3️⃣ εβδομάδες και κρύφτηκε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο! 🫣😱Οι καρδιές των θαυμαστών έσπασαν σε κομμάτια καθώς η Applegate μοιράστηκε τα τελευταία νέα και ξέσπασε σε κλάματα! 💔😰 Ήταν στο 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ που η Αμερικανίδα ηθοποιός διαγνώστηκε από σκλήρυνση κατά πλάκας και η ζωή της δεν ήταν η ίδια από τότε! 😟😩Δείτε πώς φαίνεται και ζει σήμερα σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν σε μια πρόσφατη έκδοση του podcast της που η Ch. Applegate έγινε ειλικρινής και αποκάλυψε την τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της. Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα, διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 και έκτοτε αντιμετωπίζει προκλήσεις και δυσκολίες.

Η εμβληματική 52χρονη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τον αγώνα της να κινηθεί και αποκάλυψε όλους τους περιορισμούς που έφερε μαζί της η τρομερή πάθηση. Ανήσυχη και με λύπη παραδέχτηκε ότι τα συμπτώματά της χειροτερεύουν και η ασθένεια εξελίσσεται ραγδαία.

Είχε παράπονα για έλλειψη ενέργειας και ευχόταν να εξαφανιζόταν ο πόνος που ένιωθε συνεχώς. Η Applegate παραδέχτηκε ότι άρχισε να κρύβεται συχνά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να βλέπει τηλεόραση προκειμένου να μουδιάσει την αγωνία προσθέτοντας ότι υπήρξε φορά που δεν μπορούσε να κάνει ντους ούτε για τρεις εβδομάδες.

Παρ’ όλες αυτές τις δυσκολίες, εξακολουθεί να τα αντιμετωπίζει όλα αυτά με χιούμορ και δεν παραιτείται από την ελπίδα για καλύτερες στιγμές. Δείχνει ότι είναι δυνατόν να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα που στην πραγματικότητα σημαίνουν πολλά.

Like this post? Please share to your friends: