“Χρόνια πολλά, BU!” Ο τρόπος με τον οποίο ο Μουρ συνεχάρη τον Γουίλις για τα γενέθλιά του έλιωσε τις καρδιές όλων μας

Συγχαίρει τον Willis για τα γενέθλιά του και μοιράζεται φωτογραφίες αρχείου που κανείς σας δεν έχει ξαναδεί! 📷🤫 Η ηθοποιός και η κόρη τους έκαναν τους followers να δακρύσουν με τα εγκάρδια λόγια τους! 🥹😥Ας προσευχηθούμε για τη γρήγορη ανάρρωση του ηθοποιού! 🙏💔 Δείτε πώς τον συνεχάρη η οικογένεια σε αυτό το άρθρο! 👇

Με αυτόν τον τρόπο συνεχάρη τον πρώην σύζυγό της, σταρ ταινιών δράσης,

“Χρόνια πολλά, BU! Σε αγαπάμε και σου είμαστε τόσο ευγνώμονες”.

Η εξαιρετική σταρ του κινηματογράφου δημοσίευσε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες του Willis, ο οποίος πλέον παλεύει με την αφασία και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, του απομένει λίγος χρόνος. Επίσης, η ίδια έβγαλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συγκινητική φωτογραφία αρχείου που απεικονίζει τον Willis να κρατάει απαλά την κορούλα τους.

Να τι πρόσθεσε η Rumer Willis, μία από τις τρεις κόρες τους, στην ανάρτηση για τα γενέθλια: “Το να σε έχω μπαμπά μου είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να ευχηθώ. Είμαι ευγνώμων για την καλοσύνη σου, το παιχνιδιάρικο πνεύμα σου και την αγαπημένη σου καρδιά. Η Λου σε λατρεύει. Χρόνια πολλά, μπαμπά”.

Να θυμίσουμε ότι οι πρώην σύζυγοι ήταν παντρεμένοι για 13 χρόνια μέχρι να ανακοινώσουν επίσημα τον χωρισμό τους το 2000. Ήταν το 2009 που ο Willis ξεκίνησε ξανά την ερωτική του ζωή και παντρεύτηκε την Emma Heming με την οποία έχει πλέον δύο κόρες.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η νυν σύζυγός της είναι 23 χρόνια νεότερη από τον εμβληματικό σταρ των ταινιών δράσης, γεγονός που δεν τους εμποδίζει να είναι μια ευτυχισμένη και αρμονική οικογένεια.

Η ενδιαφερόμενη οικογένεια μοιράζεται συχνά τα τελευταία νέα για την κατάσταση του θρυλικού ηθοποιού. Δυστυχώς, η πάθηση εξελίσσεται συνεχώς και έχει ήδη καταβάλει το τίμημα της στον θρύλο του κινηματογράφου.

Like this post? Please share to your friends: