“Χωρίς λάμψη, χωρίς δόντια και με βρώμικα μαλλιά!” Έτσι έχουν αλλάξει η ηλικία και τα χρόνια την Κάμερον Ντίαζ

Μπορεί να τη θυμάστε από ταινίες όπως “Η Μάσκα” και “Οι Άγγελοι του Τσάρλι”!🧐 Ο κόσμος την αποκαλούσε την πιο ελκυστική γυναίκα που εμφανίστηκε στις οθόνες, αλλά ο χρόνος δεν λυπάται κανέναν, ούτε και την Κάμερον Ντίαζ! 😨🥱 Οι θαυμαστές δεν αναγνώρισαν την ηθοποιό του Χόλιγουντ στις νέες φωτογραφίες παπαράτσι που μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι φωτογραφικοί φακοί είχαν πρόσφατα την τύχη να εντοπίσουν την C. Diaz κατά τη διάρκεια της χαλαρής βόλτας της με την κόρη της. Η επιλογή της εμβληματικής ηθοποιού του Χόλιγουντ και πρώην μοντέλου έπεσε σε ένα μαύρο καλοκαιρινό φόρεμα που συμπλήρωνε με κομψά γυαλιά ηλίου. Η 51χρονη σταρ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητο χτένισμα.

Η εμφάνιση της Κάμερον έγινε γρήγορα αντικείμενο έντονων συζητήσεων. Ενώ οι υποστηρικτές της εξακολουθούσαν να κατακλύζουν με ωραία κομπλιμέντα τη σταρ του “The Mask”, οι υπόλοιποι δεν έχασαν την ευκαιρία να επικρίνουν σκληρά την εξαιρετική ηθοποιό για την ατημέλητη εμφάνισή της, η οποία, όπως αναφέρουν, άφηνε πολλά περιθώρια.

Το να πούμε ότι το είδωλο ομορφιάς της δεκαετίας του 1990 δεν είναι πια το ίδιο, δεν είναι τίποτα να πούμε. Ωστόσο, όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η γήρανση αφορά όλους και οι διάσημοι δεν αποτελούν καθόλου εξαίρεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δείχνει ασύγκριτα όμορφη και νέα για την ηλικία της.

Like this post? Please share to your friends: