“Όλοι έμειναν άφωνοι!”: Έτσι μοιάζει η 70χρονη Μαντόνα χωρίς φίλτρα και ρετούς

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε πώς μοιάζει η Madonna στην πραγματική ζωή 😲🧐

Όπως μπορεί κανείς να δει, η Madonna εξακολουθεί να επιδιώκει απεγνωσμένα να παραμείνει η ίδια όμορφη και ελκυστική γυναίκα που ήταν κάποτε. Για αυτό, κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των χειρουργικών επεμβάσεων, των διαδικασιών ομορφιάς καθώς και του ρετούς και των φίλτρων.

Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι έχει εμμονή με την εμφάνισή της και στόχος της ζωής της φαίνεται να είναι η αιώνια νεότητα και ομορφιά. Δεν το σκέφτεται καθόλου πριν εμφανιστεί με τολμηρά και εξωφρενικά ρούχα, μίνι φούστες, ακόμα και με αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Όσο κι αν προσπαθεί να διατηρήσει αυτή την “τέλεια” εικόνα, η ηλικία της, ούτως ή άλλως, φαίνεται. Στις φωτογραφίες παπαράτσι χωρίς ρετούς αποκαλύπτεται το πραγματικό της πρόσωπο με τις ρυτίδες και άλλες ατέλειες.

Πρόσφατα την απαθανάτισαν την ώρα που έφτανε σε ένα πάρτι αφιερωμένο στο δικό της βιβλίο και οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν την “κατάλληλη” στιγμή.

Ο πικάντικος κορσές, το διχτυωτό καλσόν και το μαύρο σακάκι της τράβηξαν εκεί τα βλέμματα όλων. Πολλοί παρατήρησαν ότι είχε κρεμασμένο δέρμα και βαθιές ρυτίδες. Έγινε αρκετά σαφές ότι η εμφάνισή της στην πραγματική ζωή διέφερε πολύ από εκείνη του Instagram.

Πολλοί είπαν ειρωνικά ότι προσπαθούσε πολύ σκληρά να παραμείνει νέα. “Μια γιαγιά που αρνείται να γεράσει!”, “Πόση ώρα κοιμήθηκα;”, “Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Είναι αυτή η ίδια γυναίκα;”, “Social media vs πραγματικότητα”.

Like this post? Please share to your friends: