Όλοι γελούσαν με τους συζύγους μέχρι που τους έδειξαν τα τελικά αποτελέσματα της μεταμόρφωσης και τους άφησαν άφωνους

Ο σύζυγός μου και εγώ αγνοήσαμε τους πάντες και αγοράσαμε ένα “άσχημο” σπίτι! 🛖😬Οι άνθρωποι μας κορόιδευαν μέχρι που είδαν τα τελικά αποτελέσματα της απίστευτης ανακαίνισης! 🤫👏 Για τις φωτογραφίες πριν-μετά – δείτε το άρθρο! 👇

Το σημερινό άρθρο αφορά ένα ζευγάρι που τελικά πήρε την ευκαιρία να ζήσει στο δικό του διαμέρισμα. Είχαν νοικιάσει σπίτια για ήδη πολλά χρόνια και αποκτώντας τη δική τους γωνιά ξεκίνησε ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στη ζωή της οικογένειας.

Αρχικά, όλοι γελούσαν με τους συζύγους όταν η επιλογή τους έπεσε σε ένα τόσο “άσχημο” και μίζερο διαμέρισμα. Το όλο θέμα είναι ότι οι τοίχοι είχαν αποσυντεθεί ότι το πάτωμα δεν ήταν πλέον λειτουργικό. Ο διάδρομος έχει πλέον ενσωματωθεί με το σαλόνι.

Για τους τοίχους επιλέχθηκε το γκρι χρώμα, το οποίο έδωσε στους χώρους μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση. Στην είσοδο μπορεί κανείς να βρει μια παπουτσοθήκη και γάντζους. Ο χώρος που προηγουμένως οδηγούσε στην κουζίνα τώρα αποθηκεύει το πλυντήριο ρούχων και το μπόιλερ.

Ο ξενώνας ταιριάζει απόλυτα με τον διάδρομο όσον αφορά το χρώμα των τοίχων. Διαθέτει έναν άνετο γκρίζο καναπέ, ένα πράσινο χαλί που θυμίζει γυαλί καθώς και έναν χώρο εργασίας. Η είσοδος στην κουζίνα γίνεται τώρα από το σαλόνι, γεγονός που δημιουργεί χώρο για το ψυγείο.

Ένα γωνιακό σετ με συνδυασμό φωτεινών και σκούρων όψεων χρησιμοποιεί επιδέξια τον περιορισμένο χώρο.

Like this post? Please share to your friends: