Όλοι γελούσαν με τους συζύγους όταν αγόρασαν ένα παλιό διαμέρισμα, αλλά αυτό που έκαναν σε αυτό αποδείχθηκε καταπληκτικό.

Οι συγγενείς μας προσπάθησαν να μας αλλάξουν γνώμη για την αγορά αυτού του “άσχημου” διαμερίσματος, αλλά εμείς είχαμε άλλα σχέδια! 😏Η αρχική του κατάσταση άφηνε πολλά περιθώρια, αλλά αυτό δεν εμπόδισε εμένα και τον σύζυγό μου! 🤫🤩Τα σαγόνια όλων έπεσαν όταν τους καλωσορίσαμε στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι μας τις φωτογραφίες του οποίου μπορείτε να δείτε και εσείς σε αυτό το άρθρο! 👇

Αντί να αγοράσει ένα πρόσφατα ανακαινισμένο και ακριβό διαμέρισμα, το σημερινό ζευγάρι έδωσε την προτίμησή του σε ένα παλιό που είχε υπέροχη θέα και η τιμή του ήταν αρκετά προσιτή. Αυτό τους επέτρεψε να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα και τους έδωσε τη δυνατότητα να το αλλάξουν ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες τους.

Φυσικά, όλοι ήταν επιφυλακτικοί απέναντι σε αυτό και ακόμη και οι συγγενείς και οι φίλοι τους δεν ήταν ικανοποιημένοι με την απόφασή τους να αφήσουν τα πάντα πίσω τους και να μετακομίσουν σε ένα τόσο παλιό και μίζερο στην όψη μέρος που απαιτούσε πολλή δουλειά, ιδρώτα και χρήματα. Οι σύζυγοι αγνόησαν τις συμβουλές τους και σύντομα προσέλαβαν έναν σχεδιαστή.

Αυτό το διαμέρισμα είναι 56 τετραγωνικά μέτρα. Για τους τοίχους στο διάδρομο επιλέχθηκε ένα γαλάζιο χρώμα. Αυτό πρόσθεσε πολύ φως και έκανε τον χώρο οπτικά μεγαλύτερο. Για το πάτωμα χρησιμοποιήθηκαν λευκά πλακάκια με ενδιαφέρον μοτίβο και εδώ μπορεί κανείς να δει έναν μικρό πάγκο και έναν καθρέφτη ολόσωμο.

Το δάπεδο στο χώρο της κουζίνας είναι το ίδιο με αυτό του διαδρόμου. Οι τοίχοι είναι δύο χρωμάτων και συνδέονται με πορτοκαλί καλούπι. Εγκαταστάθηκε ένα γωνιακό σετ με γκρι-λιβ προσόψεις. Η επιλογή τους έπεσε στα τετράγωνα λευκά πλακάκια με σκούρο ενέματα για το backsplash. Στο κέντρο υπάρχει μια τραπεζαρία με στρογγυλό τραπέζι και καρέκλες.

Το καθιστικό συνδέεται με την κρεβατοκάμαρα. Διαθέτει έναν καναπέ πλούσιου μπλε χρώματος και ένα τραπεζάκι του καφέ. Υπάρχει ένα ευρύχωρο κρεβάτι, ψηλά παράθυρα, κομψές κουρτίνες σε μπεζ αποχρώσεις καθώς και μια άνετη πολυθρόνα. Μπορεί επίσης να καυχηθεί για έναν όμορφο και μοντέρνο πολυέλαιο που δεν διαφεύγει της προσοχής κανενός.

Αποφασίστηκε να σχεδιαστεί και ένα παιδικό δωμάτιο, καθώς τα παιδιά χρειάζονται αρκετή ελευθερία και χώρο. Εδώ, μπορεί κανείς να δει ένα στενό κρεβάτι με κάποιο αποθηκευτικό χώρο. Αυτό που αφορά το μπάνιο, είναι σχετικά ευρύχωρο. Υπάρχει μια τυπική μπανιέρα, ένας μοντέρνος νιπτήρας και ένας στρογγυλός καθρέφτης.

Τι γνώμη έχετε για αυτή τη μεταμόρφωση; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: