«Όμορφη μέσα και έξω» Ο φωτογράφος Anwar Hussain επιτρέπει στον κόσμο να έχει πρόσβαση στις φωτογραφίες αρχείου της Lady Di

Όσοι έχετε ακόμα αμφιβολίες ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους στον πλανήτη, αυτό το άρθρο είναι για εσάς! 🤗❤️‍🩹 Lady Di ήταν επίσης ένας από τους πιο πολυφωτογραφημένους ανθρώπους στην ιστορία και όχι άδικα! 😏🤌 Ήταν η μούσα του φωτογράφου Anwar Hassain και μπορείς να δεις μερικές από τις throwback φωτογραφίες της σε αυτό το άρθρο! 👇

Η κληρονομιά του φωτογράφου Anwar Hussain και των κληρονόμων του διήρκεσε πάνω από 4 δεκαετίες. Ο θρυλικός άνδρας κληροδότησε το έργο του στους γιους του. Αυτοί έχουν ήδη αποδείξει το μεγάλο τους ταλέντο διοργανώνοντας μια έκθεση σπάνιων αποθεματικών φωτογραφιών. Οι αναδρομικές φωτογραφίες αιχμαλώτισαν αμέσως εκατομμύρια ανθρώπους κερδίζοντας τον αγνό θαυμασμό τους.

Ο Anwar δεν έχει παραδεχτεί ούτε μια φορά ότι ανάμεσα στις πιο αγαπημένες του φωτογραφίες είναι αυτές της αείμνηστης πριγκίπισσας. Δεν είναι πλέον μυστικό ότι η Spencer είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και ήταν πλήρως αφοσιωμένη στους γιους της. Δεν μπορούσε να περάσει αδιάφορα από κανένα παιδί, ειδικά από εκείνα που είχαν ανάγκη.

Ήταν το 1996 όταν πήγε στο Πακιστάν και κράτησε στην αγκαλιά της ένα παιδί που ήταν ετοιμοθάνατο. Η αείμνηστη πριγκίπισσα με δυσκολία συγκράτησε τα συναισθήματά της. Δυστυχώς, το παιδί απεβίωσε λίγο μετά την επίσκεψη της Lady Di. Παρά τη γενναιοδωρία και τη μεγαλοψυχία της, ήταν δυστυχισμένη στην προσωπική της ζωή.

Η καρδιά της κυριολεκτικά ράγισε όταν ο Πρίγκιπας ανακοίνωσε δημοσίως ότι είχε ερωτική σχέση. Μετά από αυτό, φόρεσε το «φόρεμα της εκδίκησης» και άφησε τους πάντες άφωνους.

Like this post? Please share to your friends: