“Όπως η εγγονή με τον παππού!” Οι παπαράτσι μπόρεσαν να απαθανατίσουν τη νεαρή σύζυγο του Ρόμπερτ Ντε Νίρο με το νεογέννητο παιδί τους

“Το πρόσωπο του μωρού είναι ορατό και ακόμη και το όνομα αποκαλύπτεται!”🫣Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα 80 του απέκτησε το 7ο παιδί του με τη νεαρή σύζυγό του και τελικά απαθανατίστηκαν σε μια βόλτα😳🥰Δείτε την οικογένειά τους εδώ👇👇👇👇

Ο 80χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε και πάλι πατέρας για έβδομη φορά. Παντρεύτηκε μια νεαρή γυναίκα, την Tiffany Chen, η οποία είναι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, και απέκτησαν ένα κορίτσι. Το κορίτσι ονομάστηκε Gia Virginia Chen-De Niro και γεννήθηκε στις 6 Απριλίου.

Ο Ρόμπερτ δήλωσε ότι ήταν ευτυχής που σε αυτή την ηλικία έγινε ξανά πατέρας. Πρόσθεσε ότι ήταν και οι δύο ενθουσιασμένοι και ότι η εγκυμοσύνη ήταν προγραμματισμένη. Ο ηθοποιός μοιράστηκε πρόσφατα μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει την κόρη του στην αγκαλιά του με μια μπλούζα.

Όταν ρωτήθηκε για τα άλλα έξι παιδιά του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο Ντε Νίρο απάντησε: “Μόλις έκανα ένα μωρό”․ Αργότερα είπε ότι έκρυψε το γεγονός ότι είχε ένα παιδί από το κοινό επειδή δεν ήθελε να την εγκαταλείψει.

Όταν η πληροφορία για την εγκυμοσύνη είχε ήδη αποκαλυφθεί, όλοι οι συνάδελφοί του στην τελευταία ταινία έπαθαν σοκ. Δεν το γνώριζαν προηγουμένως επειδή κρατούσαν την εγκυμοσύνη μυστική.

Στα γυρίσματα της ταινίας The Intern ο Ρόμπερτ και η Τίφανι συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Άρχισαν να βγαίνουν το 2021 και η εγκυμοσύνη της Tiffany έγινε γνωστή αφού τους εντόπισαν στη Νέα Υόρκη.

Πρόσφατα, οι παπαράτσι φωτογράφισαν τόσο το ζευγάρι όσο και την Tiffany με το μωρό. Στη φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Φωτογράφοι, φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του μωρού. Γνωρίζουμε ότι παρ’ όλη τη δουλειά του, ο De Niro περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του.

Like this post? Please share to your friends: