“Όπως η μητέρα, έτσι και η κόρη!” Η κόρη της Μαντόνα εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό μόνο με ένα πλέγμα

Η κόρη της Μαντόνα ξεπέρασε τη μητέρα της! 👩🏻😱Ξέρει πώς να δείχνει έτσι, ώστε όλοι να μιλούν για her🗣️🔥Η κοπέλα κληρονόμησε την αγάπη για τα αποκαλυπτικά ρούχα από τη μητέρα της👗❤️‍🔥She προκάλεσε αντιδράσεις με το διχτυωτό της ρούχο στο οποίο φαίνονταν τα πάντα🫣Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε here⬇️

Η κόρη του ειδώλου της ποπ κουλτούρας, η Lourdes, δεν έχει φτάσει ακόμα στον ίδιο βαθμό δημοτικότητας με τη διάσημη μητέρα της. Αντί να εντυπωσιάζει το κοινό με τα ταλέντα της, η Lourdes τραβάει την προσοχή με σκάνδαλα και προκλητικά ρούχα. Από τη μητέρα της κληρονόμησε την αγάπη για την ανοιχτότητα και τις ασυνήθιστες εικόνες.

Το κορίτσι άρχισε να τραγουδάει αλλά δεν ακολούθησε τα βήματα της μητέρας της. Τότε η καλλονή άρχισε να ενδιαφέρεται για τη μόδα και η ασυνήθιστη εμφάνιση της Lourdes τη βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της. Το κορίτσι συνεργάστηκε με διάφορες διαφημιστικές εταιρείες.

Εκείνη την εποχή, η Lourdes, όντας η κληρονόμος της Madonna, αντιμετώπιζε μια συνεχή ροή αρνητικών σχολίων και μίσους. Αποφεύγοντας περαιτέρω προκλήσεις και θέλοντας να αποφύγει τις αρνητικές αντιδράσεις, η κοπέλα αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα. Παρά την κριτική και την ατελή φόρμα της, συνεχίζει να εκφράζεται ενεργά, μεταξύ άλλων και μέσω προκλητικών εικόνων.
Πρόσφατα, η Lourdes έλαβε μέρος σε μία από τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Αυτή τη φορά επέλεξε μια εμφάνιση με τη μορφή μιας διάφανης ολόσωμης φόρμας από μαύρη δαντέλα. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή τη φορά η κοπέλα αρνήθηκε εντελώς να φορέσει εσώρουχα.

Κατά τη δημιουργία μιας τόσο εκφραστικής εικόνας, η Lourdes επέλεξε αρκετά απλό μακιγιάζ. Το κλασικό στυλ, με κατακόκκινα χείλη, έδειχνε σεμνό με ένα τόσο αποκαλυπτικό ντύσιμο. Είναι ενδιαφέρον ότι το πάθος για τη δαντέλα της μεταδόθηκε από τη διάσημη μητέρα της.

Like this post? Please share to your friends: