“Όχι ένα σπίτι, αλλά ένα όνειρο!” Ας ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι ενός συνηθισμένου ζευγαριού από τη Φινλανδία και ας δούμε τι το ιδιαίτερο έχει

Το αγόρι μου και εγώ αφήσαμε τα πάντα πίσω και μετακομίσαμε στο εξοχικό σπίτι που ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! 🏫➡️🏠 Από τη στιγμή που το δείξαμε από μέσα, όλοι άρχισαν να ονειρεύονται να ζήσουν κι αυτοί εδώ! 🤩👏 Κατακλύσαμε το δίκτυο με τις φωτογραφίες του εσωτερικού που μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Για πολλά χρόνια, το σημερινό ζευγάρι νοίκιαζε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων και παράλληλα έκανε οικονομία για την αγορά ενός μικροσκοπικού σπιτιού ή ενός στούντιο. Τότε, δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ότι μια μέρα θα άφηναν πίσω τους την αστική ζωή και θα επέλεγαν ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι.

Τη στιγμή που είδαν αυτό το σπίτι, ήξεραν σίγουρα ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1958. Το ίδιο ήταν φθηνό, αλλά η ανακαίνιση θα απαιτούσε πολλά χρήματα, οπότε η Julia και ο Petteri έλαβαν υποθήκη για πέντε χρόνια, καθώς και δανείστηκαν κάποια χρήματα από τους συγγενείς τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το τυχερό σπίτι έφερε μαζί του και ευχάριστα νέα. Μόλις λίγες ημέρες μετά τη μετακόμισή της σε αυτό, η νεαρή ιδιοκτήτρια ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

Έχουν ήδη περάσει 2,5 χρόνια που οι σύζυγοι ζουν εδώ και δεν έχουν σχέδια να μετακομίσουν. Δεν μετανιώνουν που άφησαν πίσω τους την αστική ζωή και επέλεξαν να είναι κοντά στη φύση. Τα μοναδικά στοιχεία σε αυτό καθιστούν το σπίτι σαγηνευτικό και ατμοσφαιρικό.

Το πρώτο πράγμα που έφεραν στο σπίτι ήταν το πιάνο. Ο ιδιοκτήτης παθιάζεται με το πιάνο και συχνά ακούγονται μελωδίες από το σπίτι τους. Έχουν καλή σχέση με τους γείτονες. Υπάρχουν μόνο 200 άτομα που ζουν εδώ.

Like this post? Please share to your friends: