“Ώρα να σταματήσουμε να φοράμε μπικίνι!” Το πώς είναι η Donatella Versace με μπικίνι προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις

Ετοιμαστείτε να τρομάξετε όταν δείτε τη Donatella Versace με μπικίνι! 👙🏖️This είναι κάτι που ΔΕΝ είναι για τους λιπόψυχους ανθρώπους! 🤫😦Το είδωλο της μόδας έδειξε το ημίγυμνο σώμα της και προκάλεσε σάλο στους θαυμαστές της! 😱😬Δείτε φωτογραφίες από το μπικίνι σώμα της εμβληματικής σταρ σε αυτό το άρθρο! 👇

Το όνομα της Donatella Versace είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη ως αυτό ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα της μόδας. Η μεγάλη της προσφορά, το απίστευτο ταλέντο και ο υψηλός επαγγελματισμός της δύσκολα μπορούν να υπερεκτιμηθούν. Ωστόσο, κανείς δεν θα αρνηθεί το γεγονός ότι έχει “κακομάθει” τον εαυτό της με αμέτρητες αισθητικές επεμβάσεις.

Πρόσφατα, περίεργοι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη διάσημη στις διακοπές της και να κάνουν τεράστιο θόρυβο στους θαυμαστές και τους υποστηρικτές της. Η Βερσάτσε επέλεξε ένα διμερές μαγιό που κυριολεκτικά δεν άφηνε περιθώρια για φαντασία.

“Πώς μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό;”, “Οι λιποψυχείς καλύτερα να μην το δουν αυτό!”, “Το πρόσωπο δεν αντιστοιχεί στο σώμα”, “Μου πήρε λίγο χρόνο να την αναγνωρίσω!”, “Καιρός να σταματήσει να φοράει μαγιό!”.

 

Like this post? Please share to your friends: