“20 χρόνια κολασμένης ζωής!” Αυτά πέρασε η Lisa Bonet στον γάμο της με τον Jason Momoa

“Σίγουρα δεν περίμενε μια τέτοια ζωή! “😢Μετά από μια παραμυθένια σχέση, ο Τζέισον εγκατέλειψε τη σύζυγό του, η οποία είναι 12 χρόνια μεγαλύτερή του❌👩‍❤️‍👨Everything έφτασε στο σημείο που ούτε τα παιδιά δεν μπόρεσαν να σώσουν τον ένωση💔👨‍👩‍👧‍👦But Bonet του έδωσε μια ευκαιρία αρκετές φορές⏳💁🏻‍♀️Find έξω τι πραγματικά συνέβη στο article👇🏻

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet θεωρούνται εδώ και καιρό ένα από τα πιο ελκυστικά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η ιστορία αγάπης τους εξέπληξε όλο τον κόσμο. Ο Τζέισον είδε για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγό του στην οθόνη όταν εκείνη ήταν ήδη μια πραγματική σταρ. Εκείνη την εποχή, ο Momoa ήταν μόλις 8 ετών, αλλά ερωτεύτηκε αυτή την ομορφιά. Τότε αποφάσισε ότι η Lisa Bonet θα γινόταν η μελλοντική του σύζυγος.

Τα λόγια του Jason Momoa έγιναν πραγματικότητα και χρόνια αργότερα αυτός και η Lisa Bonet ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Μαζί μεγαλώνουν δύο παιδιά. Ο ηθοποιός πάντα θαύμαζε τη σύζυγό του και μοιραζόταν λόγια αγάπης και αναγνώρισης. Τόνισε ότι η Lisa είναι πηγή έμπνευσης. Οι θαυμαστές θαύμασαν αυτό το ζευγάρι, ειδικά τον τρόπο με τον οποίο ο Jason Momoa αντιμετωπίζει τη Lisa παρά τη διαφορά ηλικίας των 12 ετών.

Η είδηση του χωρισμού του ζευγαριού Lisa Bonet και Jason Momoa σόκαρε τους θαυμαστές τους. Η Lisa Bonet φαίνεται ότι έδωσε αρκετές φορές την ευκαιρία στον σύζυγό της να βελτιωθεί, αλλά δυστυχώς τίποτα δεν πήγε προς το καλύτερο. Υπάρχουν φήμες στο διαδίκτυο ότι ο ηθοποιός είχε σχέση με συναδέλφους του. Το ζευγάρι έζησε μαζί για περίπου 20 χρόνια και για περίπου 18 χρόνια η Lisa υπέφερε από απιστία.
Τώρα οι πρώην σύζυγοι, Lisa Bonet και Jason Momoa, αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Το διαζύγιο είναι φιλικό, χωρίς διαχωρισμό περιουσίας, ενώ έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών. Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία αξίωση ο ένας εναντίον του άλλου.

Like this post? Please share to your friends: