Ο σύζυγός μου και εγώ αγοράσαμε ένα παραμελημένο μονόκλινο δωμάτιο 34 m² και κάναμε μια μεγάλη ανακαίνιση: πριν και μετά τις φωτογραφίες

Η μετακόμιση σε άλλη πόλη ήταν η αιτία για ένα ζευγάρι να αγοράσει το δικό του σπίτι. Λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού, επέλεξαν ένα ταπεινό διαμέρισμα ενός δωματίου με εμβαδόν 34 τετραγωνικά μέτρα. Στους νέους ιδιοκτήτες δεν άρεσε το παλιό εσωτερικό, οπότε απευθύνθηκαν σε σχεδιαστές για να δημιουργήσουν έναν μοναδικό και άνετο χώρο.

Χωλ εισόδου

Οι τοίχοι στον διάδρομο ισοπεδώθηκαν και βάφτηκαν με ανοιχτόχρωμο χρώμα ανθεκτικό στην υγρασία. Το δάπεδο στρώθηκε με πορσελάνη κάτω από μάρμαρο. Στην είσοδο υπάρχουν διακοσμητικά ξύλινα πάνελ με γάντζους για τα ρούχα. Δίπλα εγκαταστάθηκαν μια επιτοίχια κονσόλα με καθρέφτη και ένα τυρκουάζ πουφ. Μεταξύ της κουζίνας και του δωματίου τοποθετήθηκε ένα ευρύχωρο ντουλάπι αποθήκευσης με τιρκουάζ πόρτες.

Κουζίνα

Στην κουζίνα, το δάπεδο είναι επίσης στρωμένο με πλακάκια πορσελάνης. Στην είσοδο έχει τοποθετηθεί ένα ψυγείο και πίσω από αυτό υπάρχει μια τραπεζαρία με στρογγυλό τραπέζι και έναν άνετο καναπέ. Πίσω από τον καναπέ υπάρχει ένας τοίχος προφοράς με τοιχογραφία και ογκώδη πάνελ.

Απέναντι βρίσκεται μια γωνιακή κουζίνα σε πράσινο και ξύλινο χρώμα, ενώ η ποδιά έχει πλακάκια σε μπλε-πράσινο χρώμα.

Δωμάτιο

Το καθιστικό, που βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου, έχει τοίχους σε μπλε χρώμα και δάπεδο laminate. Ένα σύστημα αποθήκευσης με τηλεόραση βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου. Απέναντι βρίσκεται ένας μεγάλος γκρι καναπές και ένα διαχωριστικό με σχάρες που χωρίζει το χώρο σε ζώνες.

Πίσω από το διαχωριστικό υπάρχει ένας χώρος ύπνου με ένα διπλό κρεβάτι, ένα κομοδίνο, μια τηλεόραση και ένα συμπαγές κομοδίνο. Στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι επανεμφανίστηκε μια τοιχογραφία με τρισδιάστατα πάνελ. Στο μπαλκόνι εγκαταστάθηκε ένας πάγκος μπαρ.

Μπάνιο και WC

Για το σχεδιασμό του μπάνιου και της τουαλέτας επέλεξαν κλασικό λευκό, μαύρα ορθογώνια πλακάκια και πλακάκια με γεωμετρικό μοτίβο.

Το πλυντήριο ρούχων βρίσκεται σε βολική θέση απέναντι από τον νιπτήρα.

 

Like this post? Please share to your friends: