“90 ετών και με μπικίνι!” Οι θαυμαστές απογοητεύτηκαν όταν είδαν μια φωτογραφία της Τζόαν Κόλινς με μπικίνι

“Σε κάθε ηλικία πρέπει να ξέρετε τι να φορέσετε! “🤦🏻‍♀️🤢Η Joan Collins προφανώς ξέχασε ότι δεν είναι πια νεαρή κοπέλα και μοιράστηκε μια φωτογραφία με μαγιό👙👵🏻There δεν ήταν ανάγκη να δείχνει χαλαρό δέρμα από την κορυφή ως τα νύχια στο 9️⃣0️⃣- χρόνια-old🦵🏻🤮Δείτε τη φωτογραφία here⬇️

Η διάσημη ηθοποιός που συμμετείχε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, η Τζόαν Κόλινς, ήξερε πάντα πώς να ενθουσιάζει τους θαυμαστές της με τη χαρούμενη διάθεσή της. Πρόσφατα, αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν με μπικίνι, στις οποίες επιδείκνυε το σώμα της στους θαυμαστές της. Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών, όλοι άρχισαν να συζητούν για το αστέρι. Πολλοί από τους θαυμαστές της ήταν ενθουσιασμένοι με το πώς φαίνεται στις φωτογραφίες η ηθοποιός, η οποία έχει φτάσει τα 90 χρόνια. “Τι υπέροχη γυναίκα!”, “Πώς παραμένει τόσο νέα!”, “Απίστευτη ομορφιά!”, “Είναι απλά μαγεία;” εξέφρασαν τις απόψεις τους οι πιστοί θαυμαστές.

Παρά τις θετικές κριτικές, υπήρξαν και εκείνοι που εξέφρασαν κριτική προς την ηθοποιό, θεωρώντας ότι στα 90 της χρόνια δεν έπρεπε να το φορέσει αυτό. Ωστόσο, οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα την Joan να απολαμβάνει τον χρόνο της δίπλα στην πισίνα, νιώθοντας ευτυχισμένη.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και εμπνευσμένο να βλέπεις μια 90χρονη γυναίκα που είναι τόσο δραστήρια και γεμάτη θετικότητα. Η Joan Collins αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι εμπόδιο για να απολαμβάνεις τη ζωή, να είσαι ευτυχισμένη και να εκπέμπεις χαρά. Μπράβο για τη διατήρηση του πνεύματος και του θετικού τρόπου ζωής σε μια τόσο ώριμη ηλικία!

Like this post? Please share to your friends: