«Και γι’ αυτό άφησε την καριέρα του;» Ο Τζόνι Ντεπ αποφάσισε να αλλάξει επάγγελμα, γεγονός που προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις

«Κατέστρεψε τη μεγάλη του φήμη με ένα βήμα!»😔Αν οι θαυμαστές ανησυχούσαν για την περίεργη εμφάνιση του Depp, τότε αυτή η είδηση προκαλεί μεγαλύτερη έκπληξη😲😱Το γεγονός είναι ότι άλλαξε επάγγελμα, αλλά τι επέλεξε μπορείτε να μάθετε στο άρθρο👇👇👇👇

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ηθοποιός Johnny Depp μετακόμισε για να ζήσει στα αγγλικά προάστια. Δεν είναι μυστικό ότι οι θαυμαστές του ανησυχούσαν για την εμφάνισή του, αλλά αυτή η πληροφορία τους εξέπληξε περισσότερο. Ο Johnny άλλαξε επάγγελμα και έγινε ιδιοκτήτης παμπ.

Η παμπ Checkers Inn ανήκει στον Paul Hollywood, οικοδεσπότη της βρετανικής εκπομπής μαγειρικής Best Baker․ Η τιμή της παμπ είναι ένα εκατομμύριο λίρες (=1,2 εκατομμύρια ευρώ).
Ως αποτέλεσμα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι η παμπ έχει γίνει ένα ακριβό κατάστημα. Εμείς όμως θέλουμε να πούμε ότι μια τέτοια αγορά ήταν κακή ιδέα. Πρώτον, ο Depp άνοιξε το Viper Room στο Λος Άντζελες στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Το μέρος αυτό έγινε γρήγορα δημοφιλές και πολλές διασημότητες όπως ο Keanu Reeves και ο Brad Pitt το επισκέπτονταν συχνότερα. Ωστόσο, έτυχε το μέρος να αποκτήσει κακή φήμη․ Όλα αυτά συνέβησαν αφού ο 23χρονος River Phoenix πέθανε από υπερβολική δόση μπροστά στο Viper Room το 1993. Μέχρι πρότινος, ο Depp έκανε επίσης πολύ συχνά χρήση αλκοόλ και παράνομων ουσιών.

Η Άμπερ Χερντ μίλησε για τη συμπεριφορά του υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της δίκης. Όμως ο ηθοποιός αρνήθηκε όλες τις περιπτώσεις βίας, αλλά δεν είπε τίποτα για το γεγονός ότι έπασχε από εθισμό.
Προφανώς και αυτή τη φορά τον περιμένουν πολλά προβλήματα στην ίδια του την παμπ.

Like this post? Please share to your friends: